Vi lever i en värld som konstant rör sig och vi förstår att planer kan komma att ändras. Vi ser det dock nödvändigt att ha en konsekvent policy för bådas parter och vi hoppas att du håller med. Om du önskar avboka eller ändra din tidsbokning hos oss så ber vi dig att vara ute i god tid! Senast 24 timmar innan behandlingstillfället. Avbokning sker genom att ringa oss på telefon 013-121816 Vardagar 9-18

Om du inte dyker upp på den avtalade tiden, har för sen avbokning, eller om du kommer så pass sent så att vi ej hinner genomföra behandlingen så kommer vi att debitera 100% av din behandlingskostnad! Detta gäller oavsett orsak. Uteblivet besök debiteras 100% och vi pga. detta kommer skicka en faktura till er på den summan. Om en inbetalning inte sker inom 10 dagar, får man en påminnelse efter detta går det vidare till inkassokrav. När du bokar en tid hos oss görs det en muntlig eller skriftlig överenskommelse. Du som är köpare förbinder dig till att komma till oss på den överenskomna tiden. Vi på Envy Hairdesign som säljare förbinder oss att reservera denna tiden till dig och inte sälja den till någon annan så länge du inte avbokar tiden.

Vi vill vara noga med att påpeka detta då vi vill ha så god relation till alla våra kunder och så att alla parter känner sig rättvist behandlade. Vårt mål är att alltid kunna hjälpa alla våra kunder till bra fungerande lösningar, så att du kan få din perfekta tid för behandling som passar just dig.